Alpe d'HuZes 2016


Alpe d’HuZes, Opgeven is geen optie.

In 2013 werd ik als algemeen directeur van TLN benaderd door Jan van Oostveen. Of TLN een bijdrage kon leveren aan Alpe d’HuZes (AD6). Vanaf die tijd is TLN en ben ik zelf betrokken geraakt bij AD6.

Via Len de Koster en Tom de Geus ben ik betrokken geraakt bij het bestuur van AD6. Mij werd de functie van penningmeester aangeboden.  Helaas kon ik dat niet combineren met mijn directeurschap van TLN. Ik ben wel een half jaar betrokken geweest bij het bestuur.

TLN heeft vanaf de editie 2014 een bijdrage geleverd aan de logistiek van AD6. Albert Kort en Christiaan van Luik hebben veel tijd besteed aan dit evenement. Het NHTV in Breda heeft stagiaires geleverd.

Het was mij gelukt in 2015 een eigen 1e  TLN team die berg op te krijgen. Uiteindelijk ben ik zelf 4 juni 2015 op de fiets gestapt en ben boven gekomen. Voor mijn broer waarbij net daarvoor prostaat kanker was geconstateerd, mijn ouders die beide aan kanker zijn overleden en twee goede vrienden die ik de afgelopen jaren aan die ziekte ben verloren. Met mijn broer gaat het na een zware operatie en vele bestralingen in Gent weer redelijk goed.

Komende week staat de 11de editie weer voor de deur. Het team logistiek staat weer klaar naar Frankrijk te rijden met vele vrijwilligers en gratis ter beschikking gestelde vrachtauto’s. Nu ook met een team dat naar boven gaat. Ik wens Rogé Megens en zijn team veel succes.  Steun hem  

Trots ben ik op TLN die dit jaar weer met een 2e team gaan fietsen en  lopen. Steun team TLN    

Mijn neef Rob Sierat gaat deze keer lopend naar boven. Steun hem  

Ik wens jullie allemaal mooie en bijzondere dagen toe in Frankrijk.
Meerle, mei 2016